knallat runt.

Jag kom nästan precis innanför dörren. Var nere på H&M och kollade efter glittriga pumps men hittade inte silvriga som jag vill ha. Köpte istället en Ariel tröja till Nova och fondation (stavning?) till mig.

Efter det gick jag till Ica och hämtade ut ett paket. A's julklapp till hans systerbarn. Skulle ta bussen hem men de var självklart fortfarande inställda pga halka, så det var bara att traska hem. Svängde förbi Flygfyren på hemvägen. Hittade ljusstakar som var nedsatta till halva priset, eftersom vi inte har några så köpte jag två för sammanlagt 99kr!

A är verkligen bra! Han har inga problem alls med att passa Nova medans jag går runt på stan osv. Ibland är de enklare att hon får stanna hemma. Som tex idag, svårt att dra vagnen i de här snöyran och hon skulle inte orka gå i två timmar. Skönt att kunna traska runt i lugn och ro också ibland och de förstår A. Det är ofta han säger att jag kan gå och så kan han passa Nova. Ibland tar jag med henne ändå, och ibland inte.
Medans jag är ute och går runt brukar de kolla på film. Barbie och alla de där filmerna som Nova tycker om. När jag väl kommer hem så är ofta maten på gång. Vilken lyx va? ;)Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback