??? EHHH ..say WHAT ???

Eh, whaaaat??? Fick typ värsta chocken nyss. Shit. Det var då en som tog väldigt åt sig av mitt "vän" inlägg och skrev svar på sin egna blogg, så känner väl att jag måste försvara (?) mig lite.
Grejen var att allt det där var inte enns riktat mot henne, eller dig. Antar ju att du läser. 
 
Det handlade allt som allt om drygt 4-5 pers. Det enda är väl kanske att under första tiden när Novas pappa dog, som du vet, orkade jag inte göra så mycket, orkade inte heller ringa och höra av mig till folk så ofta. Det var ju jag som tog upp kontakten igen när jag väl orkade det. Sen kanske jag tycker du kunnat höra av dig också om du vill göra nått, för de har ju faktist alltid varit jag. Kan liksom inte komma på nån gång under senaste tiden du ringt och frågat om jag vill hitta på något med dig? Men de kanske är så att du egentligen inte vill vara med mig? Eller kanske inte kan säga Nej när jag väl ringer? Jag har ingen aning. Det är de enda och de är väl inte så att man måste gå upp i taket för de? Ok om du trodde ALLT var riktad mot dig, men helt ärligt så är de faktist andra personer också som bara låter mig ringa/ta kontakt. Inget mer med det.  
 
Och nu får jag skit för jag hört av mig till dig? För jag bl.a råkat haft tvättstugan samtidigt som du varit här? Hmm..Ja, det är jobbigt att vara vuxen och ha ett ansvar i hemmet men jag vill ju umgås med dig?! Känner mig grymt förvirrad. Alltid när vi träffas så försöker vi ju alltid komma på något och göra? Så vadå alltid åker med alla andra till stan osv osv... 
Och om du tyckt de varit så tråkigt att komma hit så har du ju bara kunnat sagt nej, helt enkelt? För jag har faktist alltid sagt t.ex - "jag har tvättstugan bara så du vet" osv.  
 
Men då är det väl bättre att jag slutar ringa helt då.. och låta dig ringa mig när de passar dig istället. Så inte du tror att jag utnyttjar dig,,för tydligen gör jag ju de enligt dig....
 
Hmmm...Jahapp..kul att få slag i ansiktet när inlägget inte enns riktade sig mot dig...
Meeeen nu vet jag sanningen då? Känns ju...jätte kul :( 
 
Och nej, de kommer inte bli tjaffs, jag låter de vara...vart bara ledsen.
Du kunde ju frågat först vilka de handla om, innan du skrev ALLT det där...
Men nu vet jag ju sanningen då iallefall?
Kul....
 
 
 


» J

Du skriver att jag inte ska ta åt mig..... gör inte det du heller.
För jag läste ditt inlägg... var irriterad den dagen och behövde få ut mig saker.
Och visst det kanske handla om liknande saker men det där var till en annan, som jag inte tänker namnge, som BARA ringer när den ska städa,tvätta, ha skjuts och såvidare.... Vi har väl helt enkelt likadana vänner.
Men men..... nu är det väl som det är...

Visst det andra inlägget var till dig för jag trodde först att det stod att du aldrig haft det men såg sen att det stod på flera flera år och det kan jag erkänna att jag hade fel men ibland känns det ändå som att det kanske har betytt något och jag kanske har fel men jag kan ju bara skriva vad jag känner... Vet ju inte hur du känner, egentligen!
Jaja... du kanske inte bryr dig om min kommentar men nu har vi tydligen kommit hit så att det är såhär och jaa... jag vet inte.

Svar: Okej, jag tog åt mig för att du skrev allt de där dagen efter jag skrev mitt inlägg. Jag har inte varit inne på din blogg för enns nyss och såg de. Och såklart man kanske känner sig träffad då, jag vet inte. Men vår vänskap har alltid betytt något för mig iaf och jag vill liksom inte förlora den heller så jag fick en smärre chock över att du skulle känna sådär.. (om det nu var till mig)
Mikaela Sandlund

2012-11-29 // 20:25:47
» J

Det ska stå inte på meningen:
kanske har betytt något .....

2012-11-29 // 20:27:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback