Kisseri och hundklubbor

Ja herre min gud.
 
Hämtade Nova på dagis nyss. Hon cyklade och sista biten på vägen hem så hon höll mig i ena handen när hon cyklade och hon svängde hit och dit, jag for som en vante. Vi bara skrattade.
 
En liten stund senare råkade hon köra ner i gräset, skrattade och skrattade och kunde inte hålla sig.
Barnet kissar på sig och står och skrattar medans hon säger: Mamma, jag kissa byxan..ha ha ha...
Men lilla gumman det gör inget säger jag och fnissar, kom så skyndar vi oss hem. Jag tar cykeln och vi börjar promenera hem. Nova går bredbent efter..
 
När hon körde ner i gräset och råkade kissade på sig av skratt, visade det sig att hon inte bara kissade på sig utan körde cykeln i en stor jävla hundklubba också. Däcket var helt brunt av skit så det närmsta 20 meterna gick jag kuvad och drog den där lilla cykeln i gräset och svor tyst för mig själv över alla hund bajskorvar och oansvarfulla hundmänniskor. Utanför vår port hittade jag en liten pinne som jag tog och pillade mellan skårerna i däcket med.  ÄCKLIGA SKITKORV!  Fan vad jag stör mig på folk som inte kan plocka upp efter sina jyckar. Skaffar man en jycke får man fan ta ansvaret att plocka upp efter sig också!
 
Hahaha, nu skrattar jag åt hela händelsen som utspelade sig på drygt 30 min. Allt på en gång liksom!
 


hahahaha va roligt och äckligt!! jävla bajskorv

2012-11-20 // 19:02:58

Kul att du börjat blogga igen :)

Svar: Ja visst :D Jag själv tycker det är kul. Har glömt bort hur kul jag tyckte de var tror jag :) Sen såå otroligt värt att kunna gå tillbaka i blocken och läsa och minnas.
Mikaela Sandlund

2012-11-21 // 19:59:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback