luciafirande

Lucia firandet närmar sig på Novas förskola. Dom firar utomhus så luciautstyrseln får vara ovanpå overallerna. Alla ser ut som små michelin-gubbar, haha. Ser så himla kul ut. Ungarna lär ju inte frysa med så mycket kläder men man själv kommer väl frysa som en galning!

Nu till de jag ska komma fram till:
I år har dom bestämt att man inte får ta kort på lucia tåget, på grund utav att vissa föräldrar inte vill att folk ska råka få med deras barn på korten. Hur många föräldrar har tyckt så då undrar jag då? Man har väl fan i alla tider fått tagit kort? Eller har jag missat något sen förra året då min syster hade lucia uppträdande, min bror och syster skolavslutning? Där plåtade alla som galningar.

Alltså ursäkta? Jag tycker det där e riktigt fjantigt att vi inte ska få ta kort på lucia tåget. OK om barnen hade firat lucia i badhuset med bara badkläder (då skulle inte jag heller vilja att man tog kort) men nu är barnen påklädda så man knappt ser ansiktena. TRÅKIGT tycker jag! På skolavslutningar är barnen mindre påklädda än här. Eller vad handlar de om egentligen? Varför vill någon/några att man inte ska få ta kort? Förstår inte! Hjälp mig gärna förstå det här!?
Jag FÖRSTÅR att personalen måste respektera föräldrarnas åsikter. Det är inte de, undrar bara hur föräldrarna tänker...

Iår kommer vi alltså få ta kort på Nova INNAN vi går till förskolan. Synd :(


» Emeli

En av anledningarna till att man inte får fota är för att det kan vara barn men skyddad identitet på förskolan. Och för att alla barn ska kunna vara med i luciatåget så är det alltså fotoförbud. För att det är så många som lägger ut bilderna på bloggar, facebook mm.

Svar: Ok tack för informationen. Nu när du säger de så förstår jag ju, förstod liksom inte alls varför man inte skulle få ta kort. Har aldrig varit med om något liknande eller tänkt tanken på att det kan vara så som du säger.
Mikaela Sandlund

2012-11-30 // 23:04:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback