Rubrik? eh..

 
Min telefon den verkligen brinner, alla hör av sig.. Ha ha ha!
Nej då, vad tror ni? :D Den ringer inte alls och jag är trött på att det är bara jag som hör av mig ÄVEN fast det inte är så ofta, men det är väl ändå bara jag som ringt och tagit kontakt sista åren? Sen är de ju kanske så att jag hör av mig oftast på helger till folk när jag är barnledig. Jag kan slappna av, kunna ta mig vart jag vill, vara lite galen, få leva lite tonårsliv, kunna umgås utan att ha en barn som jag måste ha 100% koll på. Men jag tror inte de som inte har barn förstår det riktigt tyvärr. Har hört att så är majoriteten? Man förlorar sina vänner när man får barn. Det är liksom inte samma sak som förut? Om jag fått vissa att tro saker bara för jag hör av mig på helgerna så är ja ledsen, det är liksom inte så att jag försöker utnyttja någon, utan jag vill bara kunna ha lite kvalitetstid med de personerna.

Just nu sitter jag här hemma själv, killen har dragit på födelsedagsfest. Dricker en cider, cider smakar saft. Ska nog underhålla mig med att stå framför spegeln och sminka mig i timmar och lyssna på musik. Hoooow fun! :D (???)

Pratade med mamma nyss om vad jag vill ha i julklapp + födelsedagspresent. En tatuering. Ett presentkort på tatuering så jag kan göra min tatuering jag velat göra sen Novas pappa gick bort. Den är vacker, den får mig att minnas, den kommer få mig att påminna mig om att det finns hopp i livet. Mamma tycker det är viktigt att jag får göra den så de lät ju som ja kommer få hjälp med att göra den :)

Meeeen vette fan hur jag ska våga tatuera mig igen? Sist var jag på en mässa med en barndoms vän och jag drack fan hur mycket som helst innan för jag var så nervös, bokstavligen hällde i mig. Då kände jag knappt någonting. Men nu då? Nykter? Kommer fan bajsa på mig av rädsla
 
Fyllo på inkbash
 
 
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback