Stort mål,liten människa.
Onsdag

Min lillasyster kom hit igår och vi käkade pizza,spelade fotboll med Nova,kollade film o käkade chips och godis. Hon ska antagligen sova här tills på fredag :) Skönt med lite sällskap!

Det var ju länge sen jag la in bilder på Nova här så jag tänkte göra det nu..
Hon har fått så himla lockigt hår!


Idag ska vi nog käka på Mc donalds och spela lite mer fotboll.
Kanske letar upp en gungställning också så dom mindre kan gunga lite :)


Lägenheten.

Vardagsrum.
Notera min tillfälliga "soffa"! (enorma kuddarna på golvet)Vardagsrummet
(Bild tagen från kuddarnas sida)Köket
Mitt enorma kök om man jämnför med hur stort jag hade innan.
Det är inte lätt att hitta i totalt 27 lådor/skåp när man bara hade ca10 innan
.Lite UtsiktEn del av Novas rum
har dock min säng därinne :)Ja,som ni förstår har jag en hall och en toa också men det är nog inte sååå kul att se :)

Flyttat!

Oj vad länge sen jag uppdaterade men det är ju iofs inte så konstigt eftersom vi har flyttat,Nova och jag! Den här lägenheten är så underbar och vi trivs som fisken i vattnet. Den är öppen och ljus! Inte har jag insyn av hela gårdens grannar heller som jag hade i min förra lägenhet då mina fönster+balkong i den här lägenheten är riktade utåt mot en stor fotbollsplan. Sikten är skitnajs! Bor ju på 3ans våning.

Fick hem min nya bokhylla igår och nu är det bara soffan som fattas. Jag slängde min gamla då den var trasig. Letar nu efter en skinnsoffa, perfekt att ha när man har småbarn. Kladd blir lätt att torka bort!

Bilder kommer! :)

Olidligt!

Den här värmen är inte att leka med..Jag lider verkligen med min dotter och alla andra små barn. Jag förstår verkligen om dom små är gnälliga i den här hettan. Jag gnäller också,fast egentligen borde man inte klaga men det är olidligt just nu.

Vi var på stan idag..Min mamma,syster,Nova och jag. Jag skulle köpa nya shorts och tröja. Kan lova er att på slutet kokade jag av ilska i provhytten..Tålamodet i denna hetta är inte på topp! Hittade iallefall ett par shorts...och så en tröja.


Nu ska jag passa på och diska medans Nova tar en powernap.

Pajen!

Det är många som vill ha receptet på jordgubbspajen
men jag lovar att jag lägger upp det såfort jag har tid! :)

ledsen att det så lång tid..

Jobbigt!

Jag är helt slut och tålamodet är likamed noll. Nova har varit konstant arg och skrikig i fem dagar. Super-mammig + Super-trotsig blir en väldigt jobbig kombination.

Jag har inte kunnat gå på toa utan att hon sitter på golvet och gallskriker,får hon överhuvudtaget inte som hon vill så gallskriker hon och hon vill helst bli buren 24/7.

Min mamma erbjöd sig att ta henne idag så jag kan få nya krafter. Jag måste duscha,dammsuga och skura,jag måste söka jobb,jag måste en hel del som jag inte hunnit med dom här dagarna då hon varit såhär...fan,jag har glömt att boka tvätt-tid också! crap. jag som behöver rena kläder! Jaja, struntsamma..Nu ska jag duscha!!


hm

Usch vad jag är dålig på att uppdatera,känna nästan som man ska lägga ner bloggen? Fast lär vilja blogga sen så jag vet inte hur jag ska göra,men låter denna ligga kvar ett tag så får jag se hur jag känner mig :)

Idag ska lillsnuttan åka till sin far och stanna där tills på söndag så jag har införskaffat mig en vin jag ska dricka ikväll. Måste städa upp här också för det ligger leksaker exakt ÖVERALLT och så måste jag ta tag i lite disk. Blir en lugn kväll..