Puhu!

Den här dagen har gått snabbt och jag har gjort en hel del. På morgonen satt jag och Nova på balkongen och lekte lite i det underbara vädret. Jag ställde en bunke med vatten där ute så hon satt och plaskade. Damen blev väääldigt skitig kan jag säga så det var direkt in i duschen med henne när vi var klara.

Mamma kom lite senare och vi hämtade ut två paket -En födelsedagspresent till Nova + Allt tillbehör till hennes födelsedagskalas som jag beställde med presentkortet jag vann. Efter det skulle vi hämta min lillasyster,hon skulle vara här medans mamma och min bror var hos läkaren. Innan mamma åkte så hjälpte dom mig med tvätten :)

Ja, sen satt jag och min lillesyster på balkongen medans vi väntade in min mamma. Hon ville promt "fika" där ute på balkongen så hon fick majs och saft. Skitungen började såklart kasta majs,jag kastade tillbaka och sen var hela balkongen full med majs,hahaha. Roligt var det!

När mamma och min bror var klara hos läkaren så skulle vi till brorsans skola för dom hade "basar". Dom sålde saker och de var lite uppträdande. Vi kom en timme senare så det hände inte speciellt mycket då så jag och min bror höll på och bolla lite.

J kom på besök en stund när jag var klar med allting. Vi gick till flygfyren och handlade barnmat. Vi stötte på några vänner till oss också så vi stod där ett tag och snackade innan vi begav oss vidare. Sen tog vi det mest lungt innan han skulle åka tillbaka igen.

Sååå..ja,så har min dag på ett ungefär sett ut. Nu sitter jag bara här och tar det lungt medans gumman sussar sött!Bjuder på två bilder på J och Nova :)

Hej. Vill du bli Årets Ungmammablogg, synas på webbtidningen www.ungmamma.com samt få hem en Goodiebag värde 3000:-? Gå in på länken nedan och nominera din blogg. Lycka till!

http://chicmommy.blogg.se/2010/june/bli-arets-ungmammablogg.html#comment

2010-06-14 // 20:03:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback