MAQ-pass

Tjolahoppsan! 

Ätit en macka och laddar inför ett MAQ-pass med "jobb-gruppen". 
Vill ni höra en urusel sak? Min kamera har gått sönder så ja kan inte ta kort! 
Men ska försöka fixa så jag kan ta kort på min lilla brud! 
Det var ju ett bra tag sen jag la upp en bild på henne här.

Ne, nu ska jag börja röra mig snart..


ZzzZ

Uppe med tuppen!
Ska lämna Nova på dagis 1 timme tidigare idag,vid 8..
Jag själv ska till en "intensivkurs som ska vägleda en ut i arbete" som börjar kl 9..
Får se hur det går!


Uppdate!

Passar på med en uppdatering nu på kvällskvisten.
Någon kanske saknat uppdateringen på min blogg?

Jag och Nova stormtrivs i nya lägenheten. Hon går nu på dagis och enligt mig är det ett jätte bra dagis med härlig personal. Lite jobbigt är det fortfarande att bli lämnad av mammsen men det går över snabbt som tur är och hon leker för fulla muggar. Dom tar mycket kort på barnen och när dom slutar har dom en egen pärm med massa kort som personalen tar och teckningar osv.

Dom sjunger mycket på dagis också. På morgonen har dom sångstund där barnen får plocka upp ett godsedjur i en påse. Om det är en spindel sjunger dom imse vimse spindel och ja,ni förstår. Nova tar ton här hemma väldigt ofta kan jag säga. Hon har lärt sig hela första versen i Blinka lilla stjärna (fast med sida egna ord) men man hör verkligen vart hon är någonstans i sången. Bä bä vita lamm är också en favorit. Imse vimse spindel gör hon rörelserna till och sjunger med. Hon har blivit så stor min lilla tjej!

Hon går fortfarande inte upp så mycket i vikt,men ni ska veta att hon äter som en..jag vet inte vad! Hon är en riktig matslukare så jag förstår inte riktigt varför hon inte går upp särskilt mycket i vikt. Bvc hörde av sig för inte så länge sen iallefall och sa att vi inte behövde kolla upp hos läkaren än för hon låg inom gränsen ändå och vi ska ändå dit när hon är 18 månader så få får vi se om hon gått upp och hur allt ser ut. Hon kanske helt enkelt är en lättviktare!

Novas viktuppgång:

10 mån: 10,070
1år: 10,300
1år,3mån: 10,600


Ja, jag själv hoppas på att hitta ett jobb snart! Mår bra men det är jobbigt och stressigt med en hel del saker. Gjorde dreads för ett tag sen men dom är ute nu.Det började klia som faen i skallen för dreadsen gjorde så det drog och slet i hårbotten så jag klarade inte mer helt enkelt och jag saknade nog mitt fina hår också,hehe..som tur är e mitt hår lika tjockt fast bara drygt 2cm kortare så ingen fara! Många sa att jag skulle tappa så mycket hår så jag blev tunnhårig men tji fick dom!

Ne,det finns så mycket och berätta men nu orkar jag inte mer :)
Om det finns nån som har lust att göra design kan ni ju hojta till!

Vi hörs!

?

Funtar på att göra en ny blogg,börja om från start....
säger till om det blir så :)`

hmm..kanske finns någon som kan hjälpa med design då?