Kvällssnack

Nej, hade en känslig morgon. Har lust att skriva "orkar inte bry mig", men det gör jag ju såklart.
Skit the f*cking samma.
Det blir ingen ensamtripp till Åland iallefall för min mamma ringde och frågade om jag ville följa med till Stockholm en sväng och hämta en dator på Östermalm. Hellre gör jag det än att sitta på en båt helt själv, deppa och vingla fram efter ett X antal drinkar.
Slöseri på pengar dessutom.
Pengar...jag vill ha massa pengar.
Färgade nyss håret, igen. Denna gång blev de brunt, igen. Tröttnade på den röda färgen, igen.
Varför lär jag mig aldrig att den röda nyansen är så svår att få bort? Nu har jag brunt med röda skiftningar.
Jävla skit.
Nu ska jag gå och fixa en kopp kaffe och lägga barnet. Kaffe bryggare har jag ingen för de senaste 2 har gått sönder inom ett halvår men det är ju en annan andledning också!
I just LOOOOVE ICAS SNABBKAFFE!
 


Hej, snubblade in här och var tvungen att skriva ett par rader! Mitt namn är caroline och jag är också mamma till en vacker liten Nova. Hon förlorade sin pappa i mars i år, när han lämnade oss så rasade hela världen samman och inget kommer någonsin bli sig likt igen, jag vet vad du som mamma till ett "trasigt" barn går igenom! Styrka till dig! Du har alltid en del av honom kvar hos dig!! /lallo

Svar: Men, vad chockad jag blev. Just att våra döttrar heter likadant och att deras pappor gick bort samma månad. Ne, det kommer inte bli sig likt :( Som jag skrivit tidigare på bloggen så var han min bästa vän, ända till slutet och även min första kärlek. Det där hålet i hjärtat kommer aldrig att kunna fyllas.

Får jag fråga vad som hände din dotters pappa? Vi kan prata vidare på mejl om de känns bättre för dig. Min adress är Mikaela.sandlund@live.com , om du skulle vilja prata lite alltså.
All styrka till er! <3
Mikaela Sandlund

2012-11-22 // 21:25:30

Men brunt med röda nyanser låter superfint, tycker jag!
Tack för tipset om napptävlingen! Mina barn använder tummen... =) Hoppas ni blir ett gäng tävlande ändå, det är ju alltid kul! Har tipsat lite vänner!
Icas snabbkaffe är alltså väldigt gott? Måste nog testa!

Jag har kollat runt lite på din fina blogg och berörs väldigt av er situation. Du är så stark som går igenom detta! Stor kram till dig!

2012-11-23 // 08:46:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback